Vera van Haren

Is

docent • Trainer / coach​

Achtergrond

Psycholoog • Consultant​

OPLEIDING

Psychologie (MSc) • Neurofeedback​

HEEFT 

Een boek geschreven over kinderen en voeding​

Kwaliteiten

Authentiek • aandachtig • doortastend​

HEEFT GEWERKT MET

o.a. KPMG, Waternet

Vera heeft vele jaren ervaring als leiderschapstrainer en teamontwikkelaar. Vera helpt teams en individuen zich te ontwikkelen richting meer authenticiteit op persoonlijk- en organisatieniveau.

Vera staat bekend om haar vermogen direct een veilige sfeer te creëren, waarmee ze inspireert en mensen helpt zich kwetsbaar op te stellen. Ze luistert aandachtig, stelt scherpe vragen en zoekt op een prettige manier de grenzen van de ‘comfort zone’ op. Hiermee zorgt ze ervoor dat mensen optimaal hun kwaliteiten leren benutten.

Vera is sterk in het analyseren van groepsdynamica en legt onderliggende patronen bloot. Hierbij benoemt ze datgene wat niet wordt gezegd op een authentieke en positieve wijze. In haar werk gebruikt ze kennis en vaardigheden die ze heeft opgedaan in haar opleiding Neurofeedback, wat gewenste gedragsverandering stimuleert.

Vera heeft diverse teamontwikkelingstrajecten gedaan voor Waternet. Het doel was het bewustwording van elkaars talenten, inzicht in hoe ieders talenten in de snel veranderende (Waternet)wereld optimaal kunnen worden benut, een beter functionerend en samenwerkend team.