Kas Stuyf

Is

Founding Father en CEO van Mind Work Institutes • docent ​

Achtergrond

Klinisch Psycholoog • Docent • Selectiepsycholoog​

OPLEIDING

Klinische Psychologie (MSc)​

Kwaliteiten

Confronterend • Uitdagend • Down to earth​

HEEFT GEWERKT MET

o.a. Gemeente Almere, Gemeente Zaanstad, UWV, Rochdale, AVL, VU, UWV​

Kas is oprichter en mede-eigenaar van Mind Work Institute. Hij is gespecialiseerd in (executive) coaching, training en het ontwikkelen van een groot aantal opleidingsprogramma’s voor een diversiteit aan organisaties, waaronder veel overheidsorganen.

Kas heeft een achtergrond in de klinische psychologie en heeft aan de Universiteit van Amsterdam gewerkt als docent en therapeut. Naast zijn uitgebreide ervaring als docent op met name directieniveau, heeft hij zich gespecialiseerd op het ontwikkelen en vormgeven van leiderschapstrajecten, verandertrajecten en adviseert hij organisaties hoe zij hun ‘human capital’ optimaal kunnen helpen ontwikkelen, om de doelstellingen van de organisatie te behalen. Dit doet hij nu al meer dan twee decennia met personen en teams uit alle lagen van de organisatie, in het bijzonder het hoger management.

Voorbeeld opleidingstraject: een programma voor alle nieuwe managers bij UWV (van teammanager tot directieleden) en ook opleidingen voor diverse managementteams bij de Gemeente Almere.